Parkeerproducten

U kunt uw kaart opzoeken daar naar het "Actieve kaarten" scherm te gaan en hier het referentienummer en de opgegeven nummerplaat van uw parkeerkaart in te geven.

U kunt uw parkeerkaart betalen door naar de detailpagina van uw kaart te gaan. Indien uw kaart status "Gecontroleerd" is en een open saldo heeft kunt u op de knop "Betalen" drukken.

U kunt een nieuwe kaart aanvragen door naar het "Nieuwe aanvraag" scherm te gaan. Hier kunt u alle stappen doorlopen om een nieuwe kaart aan te vragen.

U kunt uw parkeerkaart verlengen door naar de detailpagina van uw kaart te gaan. Indien uw kaart in aanmerking komt voor verlenging is er een knop "Verlengen" beschikbaar waarop u kan klikken.

Indien u tijdens de aanvraag van een nieuwe parkeerkaart de melding krijgt dat er geen producten beschikbaar zijn voor uw aanvraag wijst dit erop dat de stad geen kaarten (meer) beschikbaar stelt voor uw adres.

Retributies

U kunt uw boete opzoeken door naar het "Retributies" scherm te gaan en hier het referentienummer en de opgegeven nummerplaat van uw boete in te geven.

U kunt uw boete betalen door naar de detailpagina van uw boete te gaan. Indien uw boete een open saldo heeft kunt u op de knop "Betalen" drukken.

Deze optie is momenteel niet beschikbaar.

Login methodes

het aanmaken van een nieuwe kaart kunt u uw gegevens ingeven via uw eID kaart. Hiervoor moet u een java applet installeren en over een eID kaartlezer beschikken.

Zie eid.belgium.be voor meer info omtrend eID.


Algemene voorwaarden